FOREVER egészség természetesen Valósítsa meg álmait!

"ALOE VERA" az Ön egészségéért és szépségéért

 Ajándékozz Forevert egész évben!

Ajándékcsomag 2018

A csomag tartalma:

  1 db  Forever Aloe Vera Gel  (715)
  1 db  Aloe Lips with Jojoba  (022)
  1 db  Forever Bright Toothgel  (028)
  1 db  Aloe First  (040)
  1 db  Forever Absorbent-C  (048)
  1 db  Aloe Heat Lotion  (064)
  1 db  Forever Daily  (439)

  +  Ajándék tasak
  +  Ajándék golyóstoll

 

ALOE VERA GÉL

                                               

Képzelje el, hogy felhasítja egy aloe levelét és közvetlenül a növényből kóstolja meg a levél géles tartalmát.  A Forever Aloe Vera Gél ezt az élményt adja vissza, amennyire csak lehetséges.

A csodálatos aloe levél több mint 75 féle tápanyagot,  200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz.

Ez a termék a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásnak köszönhetően mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztőrendszerük egészséges, természetes energiaszintjük pedig mindig optimális legyen.

Termékünk, ez a gazdag, rostos aloe gél elsőként nyerte el a Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács minősítő pecsétjét, igazolva, hogy minősége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minőségével és tartalmával. 

 

 

Aloe First

                                 

 

Az Aloe First minden elsősegély-csomag elengedhetetlen tartozéka. Ez az exluzív bőrvédő formula elsődleges védelmet nyújt a kisebb bőrirritációkkal szemben. Alapvető összetevője a stabilizált Aloe Vera gél, de tartalmaz még méhpropoliszt, allantoint, valamint további tizenegy kiváló gyógynövény kivonatát.

A méhpropolisz fokozza az Aloe Vera természetes bőrnyugtató és bőrvédő hatásait.

Az allantoin olyan bőrvédő hatóanyag, amely számos gyógynövény mellett az Aloe Verában is megtalálható.

További tizenegy gondosan válogatott, jótékony hatásairól ismert gyógynövény kivonatával egészül ki a formula.

Ez a spray, amely az aloét más gyógynövények hatásával ötvözi, bizto-sítja a bőr természetes nyugalmát és pH-egyensúlyát. Könnyen alkal-mazható, még az érzékeny bőrűek számára is.

Az Aloe First-öt hámsérülések, horzsolások, égések és napégés esetén a bőr megnyugtatására alkalmazzuk. Az Aloe First ezen kívül hajra permetezve is véd a káros környezeti hatásoktól.

Neves fodrász szalonokban például használják dauerolás előtt, hogy védelmet nyújtson a kiszáradástól. Az Aloe First különösen jótékony wax kezelés után. 

 

ABSORBENT – C

                                                          

A mindennapi C-vitamin fogyasztást régóta összefüggésbe hozzák a jó egészséggel. A tudomány mára egész listát kínál azokról ajótékony hatásokról, amelyek ennek a híres vitaminnak köszönhetôek.

• Hatékony antioxidáns, részét képezi a szervezet védelmi rendszerének, melyet aszabadgyökök káros hatása ellen fejt ki.

• Jótékony hatással van a bôrre, mivel támogatja a sejtek közötti kollagén kialakulását

• Szükséges az egészséges kötôszövet fenntartásához. A C-vitamin vízben oldódik és kiürül szervezetünkbôl.

Mivel az ember azon kevés élôlények közé tartozik, amelyek nem képe-sek saját maguk számára elôállítani C-vitamint, emiatt az ételekbôl, ita-lokból és kiegészítôkbôl kell azt pótolniuk, pl. a Forever Absorbent-C-bôl.

A megfelelô C-vitamin szint szükségessége teljesen nyilvánvaló.

A tudósok szerint egy cigaretta 25 mg C-vitamint emészt fel.

A stressz, a gyógyszerek és a környezeti tényezôk mind súlyosan elvon-ják a szervezettôl ezt a vitamint.  A C-vitamin hiány eredménye lehet a hajszálerek elpattanása és a vérzô íny is.

Annak érdekében, hogy a minden egyes tablettában meglévô 60 mg C-vitamin hatékonyan felszívódjon, összekevertük 500 mg zabkorpával, amely jól felszívódó étkezési rost. 

 

ALOE LIPS

                                    

Az Aloe Vera nyugtató hatása miatt ideális ajakápoló. Az aloe a jojoba és a méhviasz együtt a piacon elérhető egyik legjobb, egész évben használható ajakbalzsamot alkotja. Az AloeLips megnyugtatja és hidratálja a repedezett, száraz ajkakat.

 

Akár síelni megyünk, akár napozunk, vagy más tevékenységet végzünk sa szabad ég alatt, kis mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen.

 

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

                               

A ForeverBright fogkrémet az egész család számára alakították  ki. Csakis a legkíválóbb minőségű, tiszta alapanyagokat tartalmazza. Alkalmas vegetárinusok számára is, hiszen nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot. Élvezze a természetes borsmenta és fodormenta ízt és a tiszta érzést a szájban.

 

100%-osan stabilizált Aloe Vera gél és a Bee Propolis keveréke nyugtatja a fogínyt és a szájat. Közvetlenül is alkalmazható, amikor a fogkefe túl fájdalmas volna.

Ez a termék nem tartalmaz fluoridot.

 

Aloe Heat Lotion

                               

Mindannyian ismerjük a hosszú, dolgos nap utáni fáradt, fájó izmok borzalmát. Most már csak addig kell nyújtózkodnia, amíg el nem ér egy Aloe Heat Lotion tubust. A bőrpuhító, olajos-vizes krém melegítő anya-gokat tartalmaz, amitől masszírozáskor kifejezetten ideális a fáradt, megerőltetett izmokra és a száraz bőrre.

Az Aloe Heat Lotion olyan pH-egyensúlyt fenntartó melegítő krém, melyet bőrsimító, relaxáló masszázshoz terveztek. Az Aloe Vera mélyre-ható ereje segít gyors enyhülést hozni a stressz, a sportolás, vagy a ke-mény munka okozta fáradt, fájó izmoknak.

Forever Daily 

A Forever Daily ™ egy forradalmian új multivitamin, amely tápanyagokat biztosít a szervezetnek. Tartalmaz egy a Forever Living által szabadalmaztatott aloe oligoszacharid rendszert (AOS). Forever Daily ™
-ben az AOS egy tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke 55 tápanyagnak – beleértve az alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat amely hatékonyabb felszívódást biztosít.

A Forever Daily átfogó táplálkozási program biztosítja: az optimális mennyiségű fontos természetes fitonutriensek, bioflavonoidok, élvonalbeli antioxidánsok bevitelét. Speciális molekuláris technológia által szabadalmaztatott keveréke gyümölcsöknek és zöldségeknek, hogy biztosítsa a szervezet számára fontos mikro- és makro tápanyagok ideális egységét. Ennek az egyedülálló formulának a célja, hogy táplálja és védje testünket a tápanyag hiányos étrend mellett, az optimális egészség és vitalitás megőrzésére.

Tartalmaz: A vitamint, C vitamint, D vitamint, E vitamint, Thiamint, Niacint, B6 vitamint, Folsavat, B12 vitamint, Biotint, Pantoténsavat, Kálciumot, Vasat, Jódot, Magnéziumot, Cinket, Szelént, Rezet, Mangánt, Molibdént
És hogy ez jobban hasznosuljon AOS komplex: citrus flavonoid, quercetin, aloe vera gél, rutin, hesperidin, alfa-liponsav, Q10
A Forever még tett bele 20 további összetevőt, mint pl. alma, paradicsom, mangosztán, áfonya,… stb.

Ajánlott napi adag 2×1.


A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 9
Heti: 27
Havi: 412
Össz.: 164 112

Látogatottság növelés
Oldal: 2019 ajándék
FOREVER egészség természetesen Valósítsa meg álmait! - © 2008 - 2024 - egeszsegpenzutazas.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »